Onze honden

Te beginnen natuurlijk met onze oud duitser Megan. Geboren 3 december 2009 in Duitsland. Liefde op het 2e gezicht. Ja ik zie u al denken; “Op het 2e gezicht?”. We hadden hiervoor ook een oud duitse herder Megan en dat was onze grote liefde waar het uiteindelijk mee begon. Toen kwam er weer een oud duitse herder, weer een Megan. Vandaar ook onze kennelnaam van Megan’s trots “Of Megan’s Pride” vernoemd naar onze eerste hond  wat een geweldige indruk achter heeft gelaten!

Dan onze andere honden; Layka, Appenseller sennenhond super stamboom en zo gek als een deur met haar heb ik de SHH gehaald en heb de GGB gedaan dit alles vind ze niet zo bijzonder leuk om te doen vandaar dat we nu de behendigheid in zijn gegaan. Dit vind ze super om te doen we lopen zo nu en dan ook wedstrijden dit is echt haar ding. ( Layka is 13 augustus 2015 overleden)

Daarnaast hebben we nog onze koningspoedel Fay. Zij is van mijn jongste dochter en zij traint hier ook mee. 4 poten en 2 handen op 1 buik; echte knuffelkonten. Ze heeft de puppy cursus afgerond en 2 shows gelopen als pup. Bij alle 2 de shows een veelbelovend behaald! (Fay is 8 april 2024 overleden

Dan hebben we nog ons oudje Thainy de ruwharige Jack. Zij is van mijn oudste dochter. Ze passen allebei goed bij elkaar; Grote mond, klein hartje oftewel een leuk stel. Thainy is met onze oudste dochter mee verhuist.
( Thainy is op 25 juli 2019 overleden)

Akycha is de dochter van Megan uit ons A-nest en is geboren op 21-okt-2012. Zij heeft de puppy cursus, jonge honden en de SHH volledig afgerond. (Akycha is 22 juni 2023 overleden)

Choice is de dochter van Megan uit het C-nest en is geboren op 15-jun-15. zij heeft de puppy cursus, jonge honden volledig afgerond. verder heeft zij al een aantal shows gelopen.

Muis is de dochter van Choice uit het F-nest en is geboren op 12-mei-2017. zij heeft de puppy cursus afgerond en al een aantal mooie show resultaten op haar naam staan!

Daantje is van mijn jongste dochter Evelien. Daantje is nu 4 jaar oud en is een echt parade paardje. Ze loopt heerlijk mee in de roedel en ze is dan wel klein maar onwijs dapper.Zij is inmiddels mee verhuisd met onze jongste dochter.

Logan is de dochter van Akycha uit het I- nest, geboren op 14-08-2019.
Een heerlijke lieve knuffelkont! Overal en altijd is zij een vrolijke open hond.

Megan onze trots, ons allesie.. is er helaas niet meer. Zij is op 4-06-2020 overleden.

Megan 3-12-2009/04-06-2020
Akycha 21-10-2012 / 22-06-2023

Choice
Muis

Logan