Wie zijn wij

Wij zijn de familie van Assen. Wij wonen in Valthermond een klein dorpje wat valt onder de gemeente Borger-Odoorn en ligt tussen Exloo en Ter Apel. Ik ben Monique getrouwd met Jan en samen hebben we 3 kinderen Wilbert (1991) is 29 en heeft een eigen onderneming. Annemiek (1994) is 26 en ze is kapster. Onze jongste Evelien (1998) is 22 en ze is hondentrimster (www.trimsalonhc.nl) en kynologisch instructeur. Mijn man Jan is chauffeur en tevens monteur en werkt bij BosBedden(www.bosbedden.nl) . Ik zelf werk op een kwekerij waar we asperges steken en aardbeien, kersen, frambozen en bramen plukken. Super leuk werk! website; (www.ernievanderkolk.nl) en  heb ik jaren lang de puppycursus gegeven bij Hondenschool Adel en verder hou ik van lezen en lekker eten en luister graag naar onze meiden die super mooi kunnen zingen!

Jan en Monique Vakantie Texel.
Fay (koningspoedel) en Megan.

Zoon Wilbert Met Akycha.

Dochter Annemiek met Thainy.

Dochter Evelien met Tintin.